Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)

Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)
Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)Fiat 500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar (2015)

Uitvoering500X 1.4 Turbo MultiAir 16v 140 PopStar
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2022

Fiat 500X een technisch wonder.

Ondanks dat ik aardig wat auto's heb gehad, is dit de meest fijne en comfortabele auto die ik nu heb. Al vanaf het begin (middels een proefrit) zat de auto als gegoten. Fantastische stoelen met prima rugsteun door de ingebouwde lendesteun. Geen probleem op lange ritten maar uitgerust aankomen. De auto voelt solide aan en geeft je een veilig gevoel. De gebruikte materialen zijn top en hebben een mooie uitstraling. Het dubbele dashboardkastje is ook erg handig; zeker die met de koeling voor je drankje. Ook alle technische voorzieningen zijn prima in orde. (o.a. het nav systeem, de elektronische handrem, het radio systeem enz.) Motorisch is het een auto waarbij je merkt en voelt dat je wat "over" hebt. En dat is ook weer een fijn gevoel. Uiteraard komt dit door de turbo en de 140 PK. Qua uitstraling heeft deze auto een sportieve look met de aflopende daklijn en de robuuste voorkant. Een dergelijke uitstraling mis ik bij de concurerende modellen. Het is me dan ook een raadsel waarom men niet massaal kiest voor deze 500X. Onbegrijpelijk. Voor de aflevering op 20-06-2022 zijn er nog de volgende dingen aan de auto gedaan. Voor de zekerheid de turbo vervangen want het lampje knipperde; dus zekerheid voor alles. Twee nieuwe voorbanden gemonteerd. Grote onderhoudsbeurt gehad. Tenslotte ben ik ook zeer tevreden over de firma Louwman in Hoofddorp waar ik de auto heb gekocht. Wat mij betreft mag de 500X bekroond worden met een of andere award want ik vind het een "TOPPERTJE".

10,0