Fiat 124 Spider 1.4 MultiAir 16v Lusso (2017)
Uitvoering | 124 Spider 1.4 MultiAir 16v Lusso |
Bouwjaar | 2017 |
Jaar van aanschaf | 2017 |
80000 probleemloze update
Helaas kan ik niet meer in mijn andere review van de Fiat. (zie link hieronder)
Na 80000km nog steeds vol tevreden over deze heerlijke tijdloze auto. Nog steeds mooi om te zien, vele duimpjes onderweg. Aangezien ze weinig verkocht zijn val je nog steeds op. Zelfs in Italië wisten ze niet wat voor een model dit was.
Helaas niet meer in productie.
Weinig tot geen onkosten aan de auto gehad, enkel de standaard onderhoudskosten. Zij wordt nog steeds gebruikt als dagelijks vervoer, tegenwoordig naast de Speed-Pedelec, dat dan wel weer. Wij hebben besloten om deze wagen niet meer te verkopen en er gewoon in door blijven rijden.
Wel blijft het behelpen met de vakanties en toertochten. Het comfort onderweg is en blijft minder maar eenmaal op de bestemming dan is het genieten geblazen, heerlijk gewoon. Veel aandacht onderweg, heerlijk comfortabel, verbruik valt mee.
Enkel het navigatie heeft vaak kuren, blijft vastlopen, raakt oververhit. Dit is van Mazda en ik weet niet of er meerdere Mazda's dit probleem hebben. Erg irritant is dit.
Heb er nu Android auto inzitten via de Mobiel en dit werkt perfect.
Voor de rest heb ik niets toe te voegen, nog steeds verliefd op de auto als je haar zo ziet staan. Een topper!
Fiat ingeruild i.v.m. te weinig ruimte aan passagierszijde om comfortabel verre reizen te maken. Je wordt wat ouder, haha. Een ander belangrijk punt was dat er te weinig ruimte was om spullen voor de zaak en de vakanties mee te nemen. Heb dus serieus met pijn in mijn hart deze mooie Fiat weg gedaan voor een degelijker maar stukken comfortabeler MB C Cabrio voor de verdere reizen. Maar hier geniet ik ook van en als het weer het toelaat het dak er direct af doe. Qua kosten is de Fiat echt een stuk beter.
De nieuwe eigenaar heeft aan de Spider een erg mooie en goede sportieve auto. Enjoy!!