DS 7 Crossback (2020)

Bouwjaar | 2020 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
Keuze en Aflvering
Ik moest op zoek naar een nieuwe leasewagens. Ik heb tot nu toe altijd Italiaans gereden (Alfa Romeo en Fiat), en zou dit opnieuw gedaan hebben alleen viel de leaseprijs ofwel buiten budget ofwel te weinig vrij te kiezen optiebudget en aangezien ik nogal van gadgets hou, moest ik op zoek naar een alternatief. Dus wat grasduinen in de lijst en de DS7 So Chic 1.5 BlueHDI met automaat viel op door aantrekkelijke leaseprijs en toch nog kunnen volhangen met leuke opties: o.m. lichtgrijs lederen Rivoli uitvoering (mooi icm de Blue Encre parelmoerlak) incl elektrische zetels, verwarmde stoelen, Connected Pilot, Active Led Vision, achteruitrijcamera, Focal hifi-installatie. Voor de zekerheid toch maar een proefrit gemaakt (met een 2.0) en die beviel zodanig dat ik gelijk heb besteld. De aflevering zelf verliep vlekkeloos, heel wat uitleg gekregen van de DS advisor en dat niet zo evident in Corona tijden. Aangename verassing de wagen was volgetankt door de DS Store en dus kon ik onmiddellijk genieten van mijn nieuwe auto. De eerste rijervaringen volgen binnenkort!

DS 3 1.2 PureTech Performance Line 130pk Automaat | Climate Control | Airco | Navigatie | Adaptieve Cruise Control | Camera Voor en Achter | Head-up Dispay | Apple Carplay/Android Auto
- 2024

DS 3 1.2 Hybrid 136 Performance Line | Navigatie | Achterruitrijcamera | Draadloze Apple CarPlay/Android Auto |
- 2024

DS 9 E-Tense Opera | LED vision koplampen | Elektrische achterklep | Massage stoelen | Pano. schuifkanteldak |