Daihatsu Cuore 1.0 12V DVVT Nagano (2006)
Uitvoering | Cuore 1.0 12V DVVT Nagano |
Bouwjaar | 2006 |
Jaar van aanschaf | 2006 |
Amazing
Mijn eerste Daihatsu gekocht in 2006. Ik wilde een 2e auto aanschaffen die zuinig, goedkoop en betrouwbaar moest zijn. Na een marktonderzoek kwam ik al snel uit bij de Daihatsu Cuore. Na een korte poefrit was ik er snel uit. Het bleek een lekker fel wagentje met meer dan voldoende uitrusting aan boord.
Ik heb er nu 60.000 km op zitten. In vergelijking met andere Cuore-rijders nogal veel kilometers. Na 1 jaar had ik er al 30.000 km op zitten. Maar tot op heden geen enkel probleem gehad. Geen technische mankement dus erg betrouwbaar. Goedkope onderhoudsbeurten. Super zuinig 1 op 19 tot 1 op 21 is echt realistisch. Wegenbelastig € 13,- per maand en laag in de verzekering bij max no-claim. Dus voldoet íe aan alle eisen. Daarnaast een lekkere zit. Enorm praktisch in de stad met inparkeren etc. Ik voel me er gewoon in thuis. 1 minpunt is de harde wind.....dan heeft ie moeite recht uit te gaan oftewel het stuur goed beethouden. Maar dat houdt het autorijden nog een beetje spannend.
Ik ben van plan 'm voorlopig aan te houden en zoveel mogelijk kmrs te maken.

Daihatsu Cuore 1.0 Trend 5-Deurs Stuurbekrachtiging Audio/CD ABS Getint glas Colorpakket EBD 2 x airbags Dealeronderhoud Nw Apk!
- 2008

Daihatsu Cuore 1.0-12V 100th Anniversary/direkt mee/apk/beurt/unieke km 46.915 km
- 2007

Daihatsu Cuore 1.0 Trend *44.639km!*