AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Dacia Logan MCV TCe 90 Bi-Fuel Lauréate (2019)
Uitvoering | Logan MCV TCe 90 Bi-Fuel Lauréate |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
geweldige auto
Vanaf nieuw gereden met deze auto. hij voldoet goed is vrij snel en rijdt op LPG even goed als op benzine.
Geen enkele onkosten, gebreken of slijtage
Na 43000 km een grote beurt laten geven door de dealer. Zowel de banden als de remschijven zijn niet versleten.
Dat was bij mijn vorige veel duurdere auto's wel het geval. De grote beurt kostte slechts € 209,50.
Dat maakt deze auto tot de goedkoopste auto die ik in mijn 48 jaar auto rijden hen bezeten. ik rijd al ruim 40 jaar nieuwe auto's.
10,0

Dacia Logan 0.9 TCe Stepway, Airco, Multimediasysteem, Bluetooth, Navigatie, Cruise control, Parkeersensoren, Camera, Elektrische ramen en spiegels, Centrale vergrendeling met aftandsbediening, Nette auto, 1e eigenaar, Dealer onderhouden, BOVAG
- 2020
€ 12.950

Dacia Logan 1.0 TCe Stepway Serie Limitee 15th Anniv. | Trekhaak | Parkeersensoren achter | Achteruitrijcamera | Climate control | Navigatie |
- 2020
€ 11.745