Citroën Xsara 1.6i Ligne Prestige (1999)

Citroën Xsara 1.6i Ligne Prestige (1999)

UitvoeringXsara 1.6i Ligne Prestige
Bouwjaar1999
Jaar van aanschaf2016

Mijn Voiture

Sinds ik deze Citroen Xsara heb gekocht heb ik 1 mankement gehad en dat is dat de remschoenen op waren en uiteindelijk metaal op metaal kwam met mijn remschijven. Voor de rest is het de perfecte auto voor mij. De auto rijd comfortabel, de prestaties zijn iets minder vanwege het gewicht in vergelijking met de citroen zx die ik voor deze auto had maar voor de rest is de auto voor een jonge jongen zoals ik perfect snel en strak.

Tot nu toe

Auto rijd nog steeds tot nu toe. Koppeling laatst vervangen, setje was goedkoop en dankzij kennis het erop zetten ook. Er zit nu ook een sportdemper op, angel eyes koplampen en andere achterlichtunits. Onderhoudskosten zijn zeer laag

7,5