Citroen ë-C4 50kWh 136 Feel Pack (2021)
Uitvoering | ë-C4 50kWh 136 Feel Pack |
Bouwjaar | 2021 |
Jaar van aanschaf | 2022 |
Eerste km met ëC4
Vorige week nieuwe ëC4 opgehaald.
Na korte uitleg eerste km mee gereden.
Wat een comfort!!
Eerste bezoek aan garage
Omdat de gps van de ingebouwde TomTom navigatie niet de juiste coördinaten weergeeft
rij je dus ‘naast’ de weg waar je daadwerkelijk op rijd.
Na een bezoek aan de dealer is dit vooralsnog verholpen.
Blijkbaar was ik niet de enige die dit probleem ervaart bleek de reactie van de werkplaatschef.
Actieradius / range
In antwoord op de reacties over het verbruik / range; dit valt tot nu toe niet mee…
Natuurlijk speelt het jaargetijde niet mee met de lagere temperaturen maar de opgegeven 350km is utopie.
200-230 km is nu het realistische beeld.
Nu rij ik er pas een paar weken in en trap het
Stroom pendaal af en toe nog diep in ( het is geen sprinter maar de versnelling van 30-80km per uur is wel verslavend icm geen ontbreken van geluid ) en dit helpt natuurlijk niet.
Als de temperatuur wat gunstiger is en ik wat rustiger ga rijden vermoed ik dat 280-300 km haalbaar is.
PRIVATE LEASE Citroën C4

Citroën C4 Shine 50 kWh | 3 fase | Accu 94% | Zeer compleet | Prijs is rijklaar
- 2021

Citroën C4 Max 156pk Extended range 54 kWh Verwacht !! | Navigatie | Adaptive Cruise | Draadloos Apple Carplay & Android Auto | Achteruitrijcamera | !!
- 2024

- 2024