AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Citroen C5 X Plug-in Hybrid 225 Shine (2022) #4
| Uitvoering | C5 X Plug-in Hybrid 225 Shine |
| Versnellingen | 8, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2022 |
| Jaar van aanschaf | 2023 |
| KM-stand bij aanschaf | 8.000 km |
| KM-stand laatst | 84.000 km |
comfortabele reisauto
Deze grote citroen benadert het comfort van de C6/XM. Ruime auto en mooi afgewerkt. Kan soms schokkerig weer in beweging komen bij benadering kruispunt/rotonde. Helt soms over in snel genomen bochten (stand comfort). Bij de stand rijvak-assistentie en de cruisecontrol kan soms onrustig stuurgedrag vertonen bij het dieper inveren.
PRIVATE LEASE Citroën C5 X
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Citroën C5 X Max | 19" lichtmetalen velgen 'Onyx black' met Onyx black aero inserts | Achteruitrijcamera met Top Rear Vision (180° weergave van ruimte achter de auto) | Ambiance Hype Black
€ 53.658

€ 53.284