Citroen C4 Cactus PureTech 130 Shine (2018)
Uitvoering | C4 Cactus PureTech 130 Shine |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2018 |
Nieuwe model Cactus
In 2014 kocht ik mijn eerste Cactus na eerst een proefrit te hebben gereden, waarbij de eerder gereden Renault Captur direct afviel. De Cactus was sportief reageerde snel, dus was de keuze snel gemaakt. Als motorrijder wil je geen slome auto hebben. Toen de nieuwe versie uitkwam was ik meteen gecharmeerd van de kleur en toe de eerste demo de garage in kwam had ik de mogelijkheid om deze meteen te rijden. wat een genot. Ik heb diverse auto's gehad (rij al 42 jaar) , maar deze blijft toch een van mijn favorieten. De rugleuning van de stoelen zijn aangepast, waardoor deze erg comfortabel in je rug aanvoelt. Doordat overbodige zaken weggehaald zijn (bijv. zijraampjes achter bestaan uit klepraampjes) ligt het gewicht onder de 1000 kg, waardoor je als een speer wegschiet bij een verkeerslicht, andere auto's ver achterlatend. Ik rij nu bijna 5 jaar Cactus, maar zou niets anders meer willen.

Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech Feel Garantie CarPlay Cruise Clima Navi Lane Parkeerhulp Rijklaar
- 2018

Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech Live | Camera | Cruise control | Airconditioning | Parkeersensoren | Bluetooth
- 2020

Citroën C4 Cactus 1.2 PureTech Origins