Citroën C2 1.4 HDi Ligne Ambiance (2004)
Uitvoering | C2 1.4 HDi Ligne Ambiance |
Bouwjaar | 2004 |
Jaar van aanschaf | 2004 |
even voor we beginen
Even voor we begingen.
Het gaat om onze boodschappen wagen en met onze bedoel ik van mijn vader en moeder.
Het gaat om een citroen C2 1.4 HDI automaat
Het leuke van de automaat is dat hij ook te bedienen is met flippers aan het stuur.
Het na deel daar van is dat ze niet mee draaien met het stuur.
Deze uitvoering is niet in Nederland te koop daarom kan het zijn dat de gegevens niet kloppen.
De auto is enorm fijn en natuurlijk het bekende citroen comfort.
De stoelen zitten perfect en lekker zacht.
ik zelf kan met mij 1,89 meter toch redelijk goed achterin zitten (niet dat dat veel gebeurd).
Dan nu de min en plus punten.
+ goed comfort
+ ruim voor zijn formaat
+ komt goed met het verkeer mee
+ verbruik
-banden geluid is net iets te aanwezig
-toerenteller is maar een vaag ding
-ruitenwissers maken erg veel geluid dit komt volgens mij vooral door dat het valeo ruitenwissers zijn binnenkort komen er boch aerotwins (flatbalde) op en kijken of het geluid dan weg is.
Het verbruik is ongeveer 1 op 21.
probleem:
automaat gooit hem in zen vrij en wil ook niet meer in drive gaan dit is 2x gebeurt en alle 2 de keren gewoon verholpen.
Toeten doet het niet alleen als we stil staan als we rijden niet (komt om dat het een computergestuurde toeter is) we zijn er al 4 keer voor terug gegaan en zo dra hij weer een beurt krijgt vragen we of er niet een aparte knop op het dashboard kan komen voor de toeter.
Word vervolgd.