Citroën C2 1.4 Attraction (2005)

Citroën C2 1.4 Attraction (2005)

UitvoeringC2 1.4 Attraction
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

06/02 Ik ben alweer wat kilometers verder en nog altijd ben ik zeer tevreden. Hij is wat minder zuinig als ik had gehoopt, maar goed, ik rijd veel file, dus dat doet er ook geen goed aan.
28/10: Inmiddels heb ik de auto al aardig ingereden! Pluspunten: de variabele stuurbekrachtiging die zeer prettig stuurt. De ruimte voorin. (De bestuursstoel is in hoogte te verstellen en ook het stuur is in hoogte en diepte verstelbaar.) Veel bergruimte door allerlei handige vakjes in de deur. Handige features zoals ’Follow me’, het licht dat nog 1 minuut blijft branden, nadat je hebt afgesloten.
Minpunten: De ruimte achterin. Er zitten weliswaar stoelen, maar ik zou niet durven iemand mee te nemen. Hooguit een heel klein iemand. Veel te weinig beenruimte! Nog een minpunt is dat de snelheid niet goed zichtbaar is als je een lage zon voor je hebt. De snelheid wordt digitaal getoond en niet in de vorm van een rondje met een wijzer erin. Bij lage zon is het maar lastig te lezen hoe hard je nu gaat.
14/10: Gisteren mijn C2 opgehaald. Eerste indruk: heerlijke auto om in te rijden. Stuurt en manouvreert geweldig. Zeer overzichtelijk dashboard. Voorzien van airco, wat een genot nu al. Straks helemaal als we weer een hete zomer hebben.
Verder ziet ie er gewoon strak uit. Er is nog behoorlijk wat bergruimte, zeker als je de achterstoelen inklapt. Om met z’n vieren in deze auto te rijden is ie eigenlijk wat klein (weinig beenruimte achter), maar voor ons tweeën een ideale auto.

Zeer klein probleempje, nl. het matje krulde om en bleef af en toe een beetje haken aan de pedalen. Matje is goed vastgezet; daarna geen problemen meer.