Chrysler Voyager 2.4i 16V SE (1996)

Chrysler Voyager

UitvoeringVoyager 2.4i 16V SE
Bouwjaar1996
Jaar van aanschaf2008

dure onderhoud

ik heb deze auto in okt 2008 gekocht voor 1000 euro met wat schade aan de rechtsvoor front schade is zelf gemaakt voor 150 euro heel makkelijk te demonteren ,ben naar spanje geweest enige mankement was de thermostaat of zoiets de temperatuur bleef maar stijgen heb nieuwe thermostaat gekocht in frankrijk en radiateur gereinigd,na een paar uur begon hij weer te stijgen, heb toen die thermostaat weg ge haald en zo gereden naar spanje op en neer 3000km prima heb geen last meer van en nu rijd ik het nogsteeeds zonder thermostaat heb de voorkant van de radiateur wel afgedekt tegen de kou verder moet ik wel zeggen het bevalt mijn prima geen last van motor mankementen geen olie verbruik als je rustig rijd haal ie makkelijk 1op 11 het enige nadeel onderdelen zijn erg duur bijvoorbeeld schokdempers voorzijde 500 euro,uitlaat achterset 400 euro en dan remblokkken 200 euro per set o ja mijn versnelling bak schakel heel moeilijk op 1 en achteruit geef ook al een raar geluid heb die versnellingbak bijgevuld het help ook niet dus binnenkort aan vervanging toe.

7,0