Chrysler (2019)
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2019 |
Nieuwe auto
Mijn eerste nieuwe auto en een hele fijne familie auto! Geen SUV maar een soccer mom auto. Wel eentje waar je als vader nog mee kan gezien worden vind ik. Zwarte velgen en geblinde ramen ziet ie er wel strak uit.
Met 3 kinderen is een MPV echt ideaal, 3 zit rijen met middelste 2 captain seats, dvd speler, elektrische schuifdeuren en achterklep. Veel ruimte en goede klimaat regeling ook achterin. De auto rijdt ook nog eens goed. Bijna Europese wegligging - vindt het in de buurt komen van een s-max die ik in NL reed. Met een hele fijne automaat en 270 pk kom je niks te kort. Valt me ook op dat het stil in de auto is, weinig rijgeluid.
Qua verbruik valt het niet tegen op basis van een zelfde auto die ik tijdens een vakantie gehuurd heb. Zal wel iets van 1:8 in stad zijn en rustig rijden op snelweg 1:10. Hij heeft een start-stop systeem dat zal vast wel wat uitmaken met zon V6 in de stad.