Chevrolet Spark 1.2 LT (2010)
Uitvoering | Spark 1.2 LT |
Bouwjaar | 2010 |
Jaar van aanschaf | 2010 |
Inmiddels heb ik mijn witte Spark nu ruim 1 maand. Aflevering zou pas half aug zijn toch omdat er in Duitsland een nieuwe wet niet was aangenomen waren er rxemplaren over. Dealer in Hoorn P.Has belde gelijk op dat er Sparks eerdfer leverbaar zouden zijn en dat onze LT1.2 Witte geleverd kon worden. Enige verrassing hier was dat het binnenintrieur rood was. Terwijl wij het over zilver hadden gehad. Dealer zei wel dat het onduidelijk was met welke binnenintrieur de sparken zouden worden gelverd. Rood dus. Het was even wennen maar na een dag vonden mijn vrouw en iets later ik ook dat het er erg hip uit zag en wij het helemaal prima vonden. Nu na de 1000km check zijn we lekker aan het toeren en vergaat alles uitstekend. Volgende kleine onderhoudsbeurt 15.000km. Het schakelen verloopt goed en wat opvalt dat je zeer vroeg al kan overschakelen en de auto daar goed op reageert. Verder zijn de 1e indrukken zeer posities en zijn wij zeer blij met onze aankoop.
Zal binnenkort weer een update geven