Chevrolet Nubira Station Wagon 2.0 TCDI Class (2008)

Chevrolet Nubira Station Wagon
Chevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira - interieurChevrolet Nubira - interieurChevrolet Nubira SW

UitvoeringNubira Station Wagon 2.0 TCDI Class
Bouwjaar2008
Jaar van aanschaf2009

helaas........ hij moet er uit wegens te veel kilo

Tjeemig, wat kan een auto je onverwachts trakteren op een positive ervaring!

Ik kreeg deze wagen als auto van de zaak.
Ik moet bekennen dat ik ietwat sceptisch tegen het merk en het model aan keek maar eerlijk is eerlijk, deze Chevrolet Nubira 2.0TDI Automaat Business edition is een prettige verrassing gebleken.

Ik mocht deze auto rijden van september 2009 tot februari 2010 en omdat de auto qua kilometers weer terug de showroom in moest heb ik hem (zeer tot mijn spijt!)weer moeten afstaan.

De motor in combinatie met de 5 bak automaat is werkelijk een zeer positieve verrassing en maakt dat deze auto heerlijk ontspannen rijdt en snort als een tevreden poes op je schoot.

Omdat dit een Business Edition is heeft men bij de dealer de wagen uitgerust met geblindeerde achterruiten, parkeersensoren en een navigatie systeem (Pioneer Avic F700BT) en omdat het in de basis een CDX uitvoering is zit alles er wel lekker op voor die 25000 mile. Ik heb in redelijk korte tijd de ruime 50000 kilometers met erg veel plezier gereden en de gene die hem koopt bij de dealer krijgt er een super auto aan die het als caravantrekker ook nog eens heel erg goed doet. Ik vindt deze auto zeker een aanrader!!