Chevrolet Nubira Station Wagon 1.6 Style (2005)

Chevrolet Nubira Station Wagon
Chevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira - interieurChevrolet Nubira - interieurChevrolet Nubira SW

UitvoeringNubira Station Wagon 1.6 Style
Bouwjaar2005
Jaar van aanschaf2005

Een station! Ideaal is dat zeg! Wij hebben voor de 1.6 Style uitvoering gekozen omdat deze eigenlijk al erg rijk uitgerust is. De motor een 1.6 leek mij in eerste instantie niet echt voldoende. Na een proefrit vond ik het eigenlijk best lekker rijden. Toegegeven dat de 1.8 natuurlijk nog sneller en soepeler door het verkeer gaat ben ik toch van mening dat de 1.6 daar niet heel veel voor onder doet.
Eigenlijk dus een tevreden mens. De 1.6 loopt lekker in toeren schakelt fijn en is nog zuinig ook. Hij kan ook best onzuinig zijn maar dan heb ik weer eens mijn rechter voet te ver laten zakken.
Wat bevalt mij nou niet aan deze auto? Hier heb ik toch even over na moeten denken. Kom dan toch al gauw op kleine detail dingetjes. Het openen van het benzineklepje gaat van binnenuit. Is er lastig wil ik nog wel eens vergeten. De stoelen geven voldoende steun maar hadden voor mijn lengte 1.92 wel iets langer mogen zijn!

Eigenlijk ben ik zeer tevreden over de Nubira. Bij aflevering had ik alleen last van trillingen in het stuur! Dit was echter zo opgelost door de dealer. Hadden ze wel even beter op mogen letten!