Chevrolet Nubira Station Wagon 1.6 Spirit (2010)

Chevrolet Nubira Station Wagon
Chevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira Station WagonChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira SWChevrolet Nubira - interieurChevrolet Nubira - interieurChevrolet Nubira SW

UitvoeringNubira Station Wagon 1.6 Spirit
Bouwjaar2010
Jaar van aanschaf2010

Helemaal niet slecht!

Omdat mijn vorige auto qua kilometers weer terug mocht de showroom in kreeg ik deze keer de Chevrolet Nubira 1.6 Sprit. Een zwarte ruime gezins station die het goed doet, als is het wel een HELE grote stap terug t.o.v. mijn vorige vriend, de Nubira 2.0 CDTI Automaat.

Ik ben met deze wagen lekker op vakantie geweest naar Italië met een sleurhut aan de trekhaak. Ik moet toegeven, ik was in 1e instantie heel erg sceptisch over het "motorje" omdat ik de 2.0 CDTI gewend was met zijn bere koppel en soepele automaat maar dat was onterecht zo heb ik ontdekt. De auto heeft het perfect gedaan in de bergen en tunnels, geen centje pijn! ons reisgezeldschap met zijn grotere, sterkere, luxere en duurdere auto had mooi wel problemen met zijn caravan en zijn auto nam het er goed van bij de tankstops. De Nubira 1.6 is niet de zuinigste auto, toegegeven, maar onder de omstandigheden was het verbruik met caravan slechts een beetje hoger dan normaal.

Wat ik wel wat minder vindt van deze motor is dat hij heel erg aan het gas hangt en dat is leuk als je van sportief rijden houdt maar dan koop je geen Nubira uiteraard. Verder, voor de ruimte, de prijs/pretatie verhouding en het dagelijkse gebruik (geloof me, ik laat hem wel zweten) is het een prima auto voro een heel redelijke prijs.

Alleen mis ik de cruisecontrol elke dag, deze kan er niet af fabriek op en dat is jammer.

7,5