Buick Park Avenue (1995)

autoreview

Buick Park Avenue

Signalement

UitvoeringPark Avenue
Versnellingen4, Automaat
Bouwjaar1995
Jaar van aanschaf1999
KM-stand bij aanschaf90.000 km
KM-stand laatst0 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

ERVARINGEN

Ik heb deze wagen aangeschaft omdat ik altijd al een zwak voor Amerikaanse auto’s heb gehad. Na 3 jaar in een Toyota Camry met zescilinder en automaat te hebben gereden (deze auto beviel mij overigens zeer goed) heb ik hem gekocht. Hij is zeer comfortabel, en week geveerd. Hij is niet bruut snel maar er is trekkracht bij elk toerental.

PROBLEMEN

Startmotor moest vervangen worden bij aanschaf.
Diverse problemen gehad met de automaat, waarnaar deze ook vervangen moest worden, wat veel geld kostte

3,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  4
 • Comfort
  5
 • Kosten
  1
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? misschien

Lezersreacties (0)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens