BMW X3 2.0d Executive (2004)

BMW X3
BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3BMW X3 - interieurBMW X3 - interieur

UitvoeringX3 2.0d Executive
Bouwjaar2004
Jaar van aanschaf2004

De X3 is een vrij ruime auto en de positie achter het stuur is erg goed, stoel en stuur zijn ruim verzetbaar. De 2.0 diesel motor presteert voldoende, optrekken gaat vrij snel, vooral in 2de en 3de versnelling, ook bij lagere toeren. De laatste 6de versnelling is eigelijk alleen boven de 120km/uur nodig. Het verbruik valt mee, 1 op 12.5 bij een redelijk snelle rijstijl. Bij veel buitenwegen, en als je je aan de limieten houdt is 1 op 14 mogelijk. Redelijk zuinig bij een auto van ruim 1700 km. Het weggedrag is ook in orde, in de bocht lekker strak, en op de snelweg rustig weggedrag met weinig herrie. Minpunten zijn er ook, allereerst de harde vering. Bij het wegrijden moet ik goed opletten dat ik voldoende gas geef, anders slaat ie af, misschien komt dit omdat ik al jaren een benzine auto had. Gaat nu beter.
Problemen heb ik nog niet gehad, maar dat mag ook nog niet bij deze km stand.

geen

7,0