BMW M550d xDrive Touring (2012)
| Uitvoering | M550d xDrive Touring |
| Versnellingen | 8, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2012 |
| Jaar van aanschaf | 2012 |
| KM-stand bij aanschaf | 9 km |
| KM-stand laatst | 104.000 km |
Een jaar verder
We zijn nu een Jaar, 100dkm en 3 beurten verder en de auto bevalt nog steeds goed.
Het brandstofverbruik is gemiddeld 7,6 liter op de 100 kilometer is 1,1 lieter hoger dan de fabrieksopgave maar ik heb dan ook een wat snellere rijstijl dan de meeste mensen op de weg.
Over de Bmw dealer niets dan lof elke keer weer goed en vriendelijk geholpen maar dit is ook toe te schrijven aan de auto een m550d zien ze zelf ook niet elke dag. Mooiste voorbeeld is dat ik een geluid hoorde wat van de achteras kwam wat ik nog niet eerder had waargenomen.
De monteurs waren nog net niet aan het vechten over wie er meeging om te luisteren. Overigens was een beschadigd rubber de oorzaak dit was achteraf nog een dure grap. Omdat dit rubber onderdeel uitmaakte van de rechterachterwiel ophanging moesten ze de auto ook opnieuw uitlijnen. Een rubbertje van 40 euro is dan de boosdoener van een factuur van een kleine 400 euro. Dit is gelukkig het enige wat ik heb gehad aan "pech" buiten het normale onderhoudschema om. Dus al met al erg tevreden. Het enige echte minpunt is de afgunst in Nederland. De M550XD is voorzien van duitse kentekenplaten (mijn bedrijf zit in Köln)en dat blijft heel bijzonder in Nederland regelmatig half van de weg gedrukt etc etc. Maar goed een erg tevreden bestuurder.
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

BMW 520i M-Pakket NAP 6WB LEDER TREKH CAMERA CARPLAY
- 2013

BMW 5-serie Touring 520i High Executive Automaat | Nieuwe Ketting | Xenon | Leder | Navigatie | Cruise | Climate | Sensoren
- 2013

BMW 5-serie Touring 520d High Executive Automaat, Navigatie, Leer, CLimate,