BMW i8 Roadster (2019)

Uitvoering | i8 Roadster |
Bouwjaar | 2019 |
Jaar van aanschaf | 2020 |
BMW I8 Roadster
Ja hij is binnen, moest er toch van komen. Mijn kids gingen toch klagen dat het wat krap zit achterin ( hihi hi ) Gevolg is dat als we met z'n 4en weg gingen altijd de Tesla model S pakten. Tja als ik dan toch alleen of met partner rijdt in de BMW dan kunnen we net zo goed voor een 2-zitter gaan.
Na lang speur werk kwam ik de I8 Roadster tegen bij een BMW dealer in Arnhem. Wat een plaatje en in precies dezelfde kleur als de vorige coupe. De witte met grijze vlakken vind ik zelf het mooiste omdat de lijnen daarbij het mooiste uitkomen. Slechts 19000 km en niet 10.000 euro maar veel minder dan enig andere BMW dealer incl. de Duitse import sites !
Het was duidelijk, deze moest het worden. Hoe vaak krijg je hetzelfde terug voor een auto als wat je ervoor betaald hebt ?
Terug rijdend vanuit Arnhem was het genieten, open dak, wat een beleving !
De blikken van mede weggebruikers ! Geen idee hoeveel er rond rijden in Nederland maar dat zullen er niet veel zijn. Ik heb wel mijn eigen velgen en banden eronder laten zetten want de standaard zwarte velgen vond ik niet mooi.
Tot 80 km/h vindt mijn partner het nog leuk ( haartjes door de war ) dus met haar lekker toeren. Maar ben ik alleen dan gaat de muziek op 8, stand op sport en dan heerlijk rijden. Ik heb al menig jongetje blij gemaakt met een foto of stukje rijden. Ongelooflijk wat ze allemaal weten over deze auto, de techniek, de elektra de prestaties.
Zelf vind ik de vleugel deuren het gaafste, elk tankstation bekijks.
Uniek zeldzaam, voorloper van de hybride technieken. Deze houd ik mooi naast de Tesla model S. Komt buiten met het zonnetje en mag dan paraderen.