BMW i4 eDrive40 M Sport Edition (2025)
| Uitvoering | i4 eDrive40 M Sport Edition |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand bij aanschaf | 9 km |
| KM-stand laatst | 2.952 km |
Een fantastische auto!
Dit is mijn 5e BMW in iets meer dan 7 jaar. Van mijn laatste auto een 330e touring helaas niet de tijd genomen een review te schrijven. Deze auto was een “Jahreswagen” van de BMW fabriek in München. Gekocht met ruim25.000km en nu ingeruild op deze i4 met iets meer dan 100.000 km. Een geweldige auto! Nu door zonnepanelen thuis, duurder wordende benzine, nu nog wat lagere bijtelling, erg goede ervaring met onze i3 en een zeer mooie inruilprijs voor de 330e, de beslissing genomen deze i4 te kopen als zakelijke auto.
In de kleur Dravitgrau, met mokkakleur leer, schuifdak, elektrische stoelen etc..
Nu bijna 3.000 km gereden en genoten van iedere km! Het verbruik ligt ca. 10% hoger (nu met veel koude km’s en redelijk wat km met 130 tot 140 km op de autobahn 20kw per 100km) dan van de tesla model 3 waar een collega in rijdt. Dat vind ik erg netjes voor een auto die niet als uitsluitend EV
ontwikkeld is. Het laden gaat snel, de routeplanner met laadstop planner werkt top.
Ik heb overigens nu all season banden (met sneeuwvlokje) als winterbanden gemonteerd. Goed genoeg bij sneeuw maar zuiniger dat normale winterbanden. In het voorjaar weer terug naar zomerbanden.
Tot nu toe erg tevreden met mijn keuze voor deze auto.
PRIVATE LEASE BMW i4

Omdat hybride hoogzitters hete occasions zijn: twee keer premium, één keer aflopende daklijn

Ford Mustang-specialist maakt replica van oude Boss 429

Deze Buick Century is voor zijn formaat lekker ingetogen - In het wild