BMW 750i High Executive (2008)
Uitvoering | 750i High Executive |
Bouwjaar | 2008 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
Na de Audi S8 nu de Bmw 750, allebei Topauto's. De Audi was van 2006 en ik merk dat deze auto wat betreft electronica weer een paar stappen verder is. Logisch natuurlijk omdat de tijd niet stilstaat. Deze auto heeft een Head up Display en wat ik eerder zo fijn vond in de 645 die ik eerder gehad heb Dynamic Drive en Aktief Steering waardoor de auto heel scherp stuurt. Ik heb de auto een beetje naar mijn eigen zin veranderd door de lijsten om de ramen die chroom waren te laten wrappen in zwart. Verder heb ik er een M stuur in laten zetten en wielen 21 Inch type 312 in Ferric Grau origineel van Bmw. Deze met Runflat banden van Pirelli P Zero. Ik was eerst bang dat het comfort ver te zoeken zou zijn maar het valt 100% mee. De wagen is nog steeds comfortabel maar ziet er veel sportiever uit, althans volgens mij.
Ik hoop hier weer een paar jaar lekker mee te kunnen sturen. Trouwens het benzineverbruik valt zeker met de Audi ook heel erg mee. Op een lange rit (1200 km) heb ik de verbruiksmeter af en toe op 1 op 10 gehad. Dus niet de hele tijd maar met een warme motor en dan een tijdje 110 km. cruisend op de rijksweg. Dus al met al dik tevreden.