BMW 530e Business Edition Plus (2023) #2
Uitvoering | 530e Business Edition Plus |
Bouwjaar | 2023 |
Jaar van aanschaf | 2024 |
Lekker rijden
Ik heb de wagen nu ruim een jaar in bezit. Wat een fijne reiswagen is dit. De voorstoelen lijken wel een bankstel, het zit erg goed. Qua electrisch rijden moet ik zeggen dat het jammer is dat ik niet net wat meer kilometers uit de accu's kan persen om dadelijk op en neer te kunnen rijden naar mijn werk. Met de manier waarop ik rij haal ik niet meer dan 40 kilometer uit de accu. Met een fluwelen voet heb ik een keer 52 kilometer gehaald. Wat een nadeel is dat je alleen in de S stand kan voorkomen dat de auto elektrisch rijdt indien mogelijk. Er zit geen schakelaar op waarmee je dit kunt regelen. Qua rijden, wegligging, comfort en ruimte kan ik alleen maar positief zijn. Top klasse!
Deze week worden er nieuwe banden gemonteerd. Ik heb nu rondom nog 3 mm, met d natte periode voor de boeg heb ik liever wat meer profiel.
Wat ik nog niet heb kunnen ontdekken: het open dak zou als de wagen geparkeerd is automatisch sluiten bij beginnende regenval. Tot nu toe heb ik dat nog niet voor elkaar gekregen. Vorige week ben ik in de garage geweest voor het vervangen van een kapotte schokbreker rechtsvoor. Echter, nu hoor ik opnieuw een geluid in de wagen. Wordt vervolgd...
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?
![BMW 5-serie Touring 530e High Executive M-Sport Aut. [ Navi.prof Head-up Leder ]](https://cdn.autotrack.nl/cdn-cgi/image/width=320/58120041/0-bce69d8ba2ff5bcb76cd37233ba56529.jpg)
- 2021

BMW 5-serie Touring 530e High Executive Plug In Hybrid 292pk Dealer O.H PHEV | Trekhaak Af Fabriek | Head Up | Lederen Sportstoelen Memory & Verwarmd | Apple Carplay | Stuur Verwarmd | Sfeerverlichting | Cruise Control | Camera | Navigatie | Blis | DAB |
- 2021

BMW 540i xDrive High Executive * Comfortstoelen * M-Sportpakket * 1e Eigenaar * Dealeronderhouden *
- 2020