BMW 525i Executive (1992) #2
| Bouwjaar | 1992 |
| Jaar van aanschaf | 2008 |
| KM-stand bij aanschaf | 222.900 km |
| KM-stand laatst | 230.200 km |
Heerlijke reisauto! En daarvoor heb ik hem ook gekocht, om mee te reizen, om precies te zijn, naar Scandinavië afgelopen zomer. De auto is van alle gemakken voorzien, armsteunen voorin, cruise control, airco, bijna alles elektrisch... Maar `t fijnst was toch wel die motor. Wat een heerlijk, soepele 6 cilinder zeg! Met 192 paarden onder de kap niks te klagen, zelfs niet in de bergen van Noorwegen met 2 volwassen kerels van 80+ en 300 kg bagage. Ook op de autobahn richting Hamburg kan deze 16 jaar oude Beemer nog prima mee op de linkerbaan. Heerlijk relaxt cruisen met 150 op de cruise control. De auto is mij 100% meegevallen en gaf geen krimp tijdens de 5.000 km in 2,5 week. We hebben één keer olie moeten bijvullen en op de boot was er een storing geweest waardoor de accu leeg was. Dit waren de enige problemen die we ondervonden hebben. Verder niets dan lof over deze geweldige reiswagen! Veel comfort, goede stoelen, alle elektronica die werkt, heerlijke 6 in lijn in `t vooronder en een verbruik die na de vakantie nog best meeviel (1:10,2 gemiddeld). `T is dat ie me maandelijks net iets te duur is maar anders had ik hem misschien wel gehouden. De auto is sinds 2 dagen verkocht.
* Beetje olie moeten bijvullen,
* Lege accu na een storing (storing wordt overigens perfect in de boordcomputer weergegeven waardoor je binnen 5 min. de exacte oorzaak weet middels de handleiding).
Ontdek deze auto's in de occasionvergelijker

Toen 200 nog een magisch getal was – Audi 200 20V Quattro vs. BMW 535i

Na dertig jaar zijn deze dikke diesels uit 1990 nog steeds zuinig

Waarom de derde BMW 5-serie steeds geliefder wordt als klassieker

Barrelbrigade gaat los op het Eurocircuit