BMW 520d EfficientDynamics Edition (2018) #2

Uitvoering | 520d EfficientDynamics Edition |
Bouwjaar | 2018 |
Jaar van aanschaf | 2021 |
Bijna een ton in 3 jaar
De review word binnenkort nog uitgebreider, maar hier alvast een begin.
De bmw 520d sedan 3 jaar geleden gekocht met 82000 km op de teller. Ik werd de 2e eigenaar. Ik rijd veel voor m'n werk dus was wel opzoek naar comfort/ luxe, maar moest tevens ook nog redelijk zuinig zijn gezien de huidige brandstof prijzen.blijf een nederlander.
Ik heb persoonlijk nog nooit zo'n betrouwbare auto als deze gehad en nee ik werk niet voor bmw. Nu na 3 jaar, km stand 175000 en op een lekke band na geen 1 storing gehad. Wel keurig ongeveer 2x per jaar bij bmw in onderhoud. Word vervolgd...
205.000km op de teller
Nu ongeveer 3.5 jaar verder na aanschaf. Laatst even schrikken op de snelweg. Storingsmeldingen aan, gearbox reduced power. Ik kon volgens de boordcomputer nog wel doorrijden met heel weinig vermogen maar moest natuurlijk naar de garage. Deze storing klonk duur maar uiteindelijk een versnellingsbak sensor kapot. Dealer bezoek, en 180 euro, en het was weer opgelost. Bij 200.000km APK en toen moesten toch echt de remschijven vervangen worden. Bij ekris, APK , olie en filters vervangen, software update en 2 nieuwe banden, 3500 euro. Dit deed wel even pijn. Maar na 3.5 jaar probleemloos rijden, moest er toch wel eens iets komen. Tot op heden nog steeds tevreden met de t serie.

BMW 5-serie Touring 540i xDrive High Executive Automaat M-Pakket.
- 2017

BMW 530e iPerformance M-sport | Schuifdak | Camera | Alcantara | Stoelverwarming | Carplay | Elektrische sportstoelen | Full LED | Navigatie | Live Cockpit
- 2020

BMW 520i M-Sport Harman/Kardon/Stoel-stuurverwarming