BMW 520d (2017) #4

autoreview

BMW 520d (2017)

Signalement

Uitvoering520d
Versnellingen8, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2017
Jaar van aanschaf2020
KM-stand bij aanschaf118.696 km
KM-stand laatst135.700 km
Lezerswaardering: 21%
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Klasse auto

 • 135.700 km

Wat een auto.....
Ik kom uit een 4 serie Grand Coupé, dat was al een genot maar deze....
De eerste rit zat vol met wooow factoren. Alles klopt aan deze wagen, het zakelijke, sportieve. Stuur verwarming, stoel verwarming, nooit geen kou meer, zelfs mijn vrouw is er erg blij mee...
We rijden veel snelweg kilometers waar deze wagen voor gemaakt is, dus de volgende word zeker weer een 5 serie.
Wel één punt. Hij houd soms in. Er zou op zich een storingsmelding moeten verschijnen maar dat is niet het geval dus word het nog een zoektocht voor mijn monteur. Hopend dit niet een al te grote kostenpost gaat worden...
We wachten af.

Update

Het probleem "inhouden" is opgelost. Het probleem was de EGR klep. Deze was defect maar herstelde zich telkens in het systeem waardoor deze niet in het storings programma tevoorschijn kwam. Kosten, 275 Euro. Viel op zich mee, gelijk groot onderhoud uit laten voeren. Hij reed al super, maar door die nieuwe klep is het helemaal een genot geworden.

Hopelijk blijft dit continueren....

4,3
 • Betrouwbaarheid
  3
 • Prestaties
  5
 • Comfort
  5
 • Kosten
  4
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? ja

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (1)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens