BMW 428i Coupé High Executive (2015)

BMW 4-serie
BMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serieBMW 4-serie

Uitvoering428i Coupé High Executive
Bouwjaar2015
Jaar van aanschaf2016

428i gekocht als demo in Den Haag

Het is een luxery uitvoering, donkerblauw metallic met 8 traps automaat en 19 inch wielen. De auto is een geweldig mooie auto en de motor met automaat super.
Echter ik heb een probleem met de draaiende delen. Dat betekent dat bij een bepaalde snelheid, zo rond 60,90,95,100 er een lichte dreun in zit. Dit is voor mijn gevoel heel irritant. Ik weet wel, als je die snelheid niet rijdt dat je het dan niet hoort, maar mijn vorige auto reed super en nu verwacht je hetzelfde!
De banden zijn al twee keer gebalanceerd, het zijn Runflat banden van het merk GoodYear, eagle F1. Nu ben ik een tegenstander van Runflat, maar ja ik zal er mee moeten leven of rigoureus de banden wisselen.
Hij gaat nu binnenkort weer terug en ik denk zelf dat het in de draaiende delen zit die uit balans zijn.
Misschien te grote wielen? Ik weet het niet .
Verder een prachtige auto met lichtbruin leer en heel veel opties, zoals cruisecontrol, keyless open. Je hand om de kruk en sleutel in je zak. Dat is prachtig. Birdvieuw, wat betekent dat je van bovenaf rondom de auto kan kijken. Prachtig schuifdak doorzichtig. Verder camera voor en achter. Dode hoek detectie. Veel Chrome tinten ivm de luxery uitvoering. Ook de motor is vel en laat in de sportstand toch een mooie roffel horen, wat het gevoel geeft van snelheid. De wielen zien er prachtig uit met spaken die dicht op elkaar staan.
Het display geeft heel veel informatie en de radio klinkt super mooi. Stoelverwarming hoort er natuurlijk ook bij, vooral in de winter. Een ander prachtig ding is de headup display, die borden leest en steeds in het gezichtsveld aanwezig is. Ook melding van een binnenkomend telefoontje. Dat is toch fantastisch.Ik ben een digibeet anders zou ik een foto plaatsen, maar ik weet niet hoe het moet helaas.
Ik krijg wel veel bewonderende blikken van mensen bij het parkeren. Dus het schijnt als tweedeurs auto een opvallende te zijn. Je ziet ze erg wijzig rijden in het verkeer.
Ik heb daar geen moeite mee. Hoe het verder afloopt met deze auto schrijf ik in een nieuw review.

7,5