BMW 320i Cabrio High Executive (2011)

autoreview

BMW 320i Cabrio High Executive (2011)

Signalement

Uitvoering320i Cabrio High Executive
Versnellingen6, Sequentiële Automaat
Bouwjaar2011
Jaar van aanschaf2017
KM-stand bij aanschaf98.500 km
KM-stand laatst89.500 km
Disclaimer MyReview

De beschrijvingen en reacties in de rubriek Myreview Auto zijn gebaseerd op persoonlijke meningen en ervaringen van gebruikers. DPG Media probeert de authenticiteit van deze persoonlijke meningen en ervaringen zo goed mogelijk in te schatten, maar kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud of de gevolgen van deze meningen en ervaringen. In Myreview Auto zullen zowel goede als slechte ervaringen worden geplaatst. DPG Media betaalt geen vergoeding voor de ervaringen of laat deze op een andere manier beïnvloeden. De redactie kan uitingen die niet voldoen aan de gedragsregels of onrechtmatig zijn te allen tijde aanpassen of verwijderen.

Het is niet toegestaan zonder toestemming van DPG Media de informatie van Myreview Auto te gebruiken voor of te verspreiden via andere media.

Pas op met BMW's met N43 motor

 • 89.500 km

Ik heb deze BMW 320i cabrio nu bijna 14 maanden in mijn bezit. Hiervan staat deze auto inmiddels bijna 4 maanden bij de verkopende garage. Oorzaak: problemen met de distributieketting en -geleider. Nu ook met krukas, klepstoters en weer een paar lagers. De motor is nu voor de derde keer geopend en er moeten dus weer de nodige onderdelen worden vervangen. Gelukkig is het nog steeds (doorlopend) garantiewerk. De lol van de aanschaf van deze auto is er inmiddels wel af. Nooit meer een BMW!

3,0
 • Betrouwbaarheid
  2
 • Prestaties
  3
 • Comfort
  4
 • Kosten
  3
 • Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee

PRIVATE LEASE BMW 3-serie

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (6)

Reageren

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens