BMW 320i Business (2013)
| Bouwjaar | 2013 |
| Jaar van aanschaf | 2013 |
| KM-stand laatst | 2.550 km |
Defect
In september heb ik deze fantastische auto nieuw gekocht, rijden, afwerking helemaal top.
Na 14 nieuwe Toyota's gehad te hebben, is deze auto wel heel wat anders. Overigens niets ten nadele over Toyota.
Alleen vertoonde mijn nieuwe BMW in november met 1500km een storing. Op het dashboard bleef het gele lampje branden van het motormanagement. Op naar de dealer, daar is de auto 2 dagen geweest voor het opnieuw inladen van de software. Probleem opgelost!
Helaas op 2 januari wederom auto defect, het dashboard leek nu wel een kerstboom, alle controle lampjes rood en geel bleven branden. Contact opgenomen met de dealer, nu moest het brein worden vernieuwd en opnieuw weer software inladen. Wel ben ik hiervoor de auto 14 dagen kwijt geweest. Dit is een grote tegenvaller, mijn vertrouwen in de auto heeft hierdoor een deuk opgelopen. Om het vertrouwen weer terug te krijgen zal de tijd dit moeten leren.
Overigens heeft de dealer, ondanks dat het 14 dagen duurde, wel gratis een auto beschikbaar gesteld inclusief brandstof en stond er een presentje op de voorstoel bij het ophalen van mijn auto.
Nu maar afwachten wat de auto gaat doen, wordt vervolgd.