BMW 318i Executive (2003)
Uitvoering | 318i Executive |
Bouwjaar | 2003 |
Jaar van aanschaf | 2003 |
Deze auto gebruik ik als lesauto.
Ik rij op lpg wat in werkelijkheid fantastisch rijdt.
Maar nu na 53.000 km is de lol er wel van af van zo"n dure auto: slechte service en veel te veel pech.
Vanaf het begin is er een probleem met de ophanging van de rubbers voor waardoor als het regent alles kraakt aan de voorzijde. Net of je een oude auto hebt. BMW zegt we weten van het probleem we kunnen er niets aan doen.
Na 2 maanden brief BMW: bobines moesten vervangen worden: terug naar de dealer.
42000 km Later kom ik weer bij de dealer. De auto houdt in en trekt langzaam op. Ze kunnen niets vinden. Vier dagen later stond ik langs de weg stil onderweg naar een examen. Niets kon doorgaan. De eerste bobine was weer kapot.
Na 52700 km gaat er het lampje branden. Storing motormanagement. In de garage ging de auto aan de computer. Er was een storing geweest met de kleppen. Het is de eerste keer dat het gebeurd is, dus we doen er nog niets aan. Bij BMW weten ze er van en in Duitsland ook. Als het nog een keer gebeurd, kan ik terugkomen. Makkelijk hè, voor een auto van € 37.000,-?
- Zou u weer een auto van dit merk kopen? nee