BMW 118d (2007)
Uitvoering | 118d |
Bouwjaar | 2007 |
Jaar van aanschaf | 2007 |
Nieuwe baan, nieuwe auto. Nieuwe editie 1 serie.
Uiteindelijk gekozen voor: 118 D Cupsport, met business pakket.
De nieuwe editie nam de twijfels weg, welke ik had over de eerste lichting 1 series. Het interieur is er vergeleken met de eerste lichting 1 series bijvoorbeeld flink op vooruit gegaan. De gebruikte materialen zien er stukken beter uit. Samen met de extra pk’s die de nieuwe 118D meekrijgt was dit voor mij de reden om toch voor een 118D te kiezen.
De keuze blijkt (tot nu toe) een goede te zijn geweest. Het is echt een fantastisch rijdende auto. De motor loopt heel erg soepel en heeft nu een flinke dosis pit.
En zo stil! Opvallend gewoon. Hij is wel heel straf geveerd, dat merk je in de bebouwde kom.
De sportstoelen zitten voor mij bijzonder goed. Met mijn lengte van 1,96 zit ik uitstekend in deze BMW, die verder qua ruimte nou niet bepaald een uitblinker is. Achterin is er bijvoorbeeld nauwelijks beenruimte. Achterbak is oke.
Maar ik heb ruimte dan ook niet nodig. Wat ik wel nodig heb, is een auto die goed zit en mij 60.000 kilometers per jaar vermakelijk van A naar B brengt. En die heb ik nu ook.
Boetes