AutoWeek.nl heeft je steun nodig
Audi S6 e-tron Sportback (2025) #2
| Uitvoering | S6 e-tron Sportback |
| Versnellingen | 1, Automaat |
| Bouwjaar | 2025 |
| Jaar van aanschaf | 2025 |
| KM-stand laatst | 500 km |
Veel problemen
Ik heb mijn A6 etron sporback performance nu ca 4 maanden. Wekelijks ervaar ik storingen in de veiligheidssystemen die dan automatisch uitgeschakeld worden. Laadklepjes gaan regelmatig niet open. Kofferklep sluit niet met als gevolg alarmen. Al diverse malen terug geweest in de garage. Dan is het tijdelijk opgelost. Maar snel genoeg weer zelfde issues. Hiervoor een A5 sportback gehad. Ik verlang terug naar die auto. Het elektrisch rijden bevalt me overigens erg goed. Maar deze A6 etron heeft nog veel kinderziektes.
7,5
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Audi A6 e-tron S edition quattro 100 kWh | Digitale spiegels | Tech pro | Trekhaak | B&O | Luchtvering | Pano | Matrix | Oled |
€ 84.900

Audi A6 e-tron S edition 83 kWh
€ 67.395

Audi A6 e-tron S edition 83 kWh 286PK | B&O | Panoramadak | Trekhaak | OLED achterlichten | 21 Inch | 360 camera |
€ 69.950