Audi A8 50 TDI quattro Pro Line (2019)

Audi A8
Audi A8Audi A8Audi A8 2017 d5Audi A8 2017 d5Audi A8 2017 d5Audi A8 2017 d5Audi A8 2017 d5Audi A8 2017 d5Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8 2017 d5Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8Audi A8

UitvoeringA8 50 TDI quattro Pro Line
Bouwjaar2019
Jaar van aanschaf2019

Onverslijtbaar

Ik heb deze Audi A8 nieuw aangeschaft na enkele jaren een Telsa S geprobeerd te hebben. Omwille van service en klantvriendelijkheid van electrisch terug naar diesel overgeschakeld. De vaste bedoeling is nog steeds dat mijn volgende opnieuw een electrische wagen wordt. Helaas is het aanbod dermate teleurstellend dat ik al 55000 km in overtime zit met de huidige wagen. Normaal gezien wissel ik om de 120.000 km.
Tot zover heb ik enkel in de eerste maanden een probleempje gehad met Ad Blue (een lekje). Dit euvel werd snel verholpen. De auto gaat netjes om de 30.000 km op onderhoud en ik kan niet zeggen dat ik al veel kosten gehad heb. Met het verbruik zit het ook wel goed. Ik laat de auto meestal op adaptieve cruise control rijden (om boetes te vermijden). Als ik dan naar een gemiddeld verbruik van ca. 6.5l/100 km kijk, dan is dat heel netjes voor een 6-cilinder. De kinderen maken er een spelletje van om zo weinig mogelijk te verbruiken en komen vaak met iets meer dan 5 liter toe. Dit voornamelijk op langere afstanden op vakantie

10,0