Audi A4 1.6 Pro Line (2005)
Uitvoering | A4 1.6 Pro Line |
Bouwjaar | 2005 |
Jaar van aanschaf | 2005 |
Na de ramp met de Nissan, maar weer eens Duitsdegelijk gekozen. En wat voor een wagen. Alles doet het gewoon! Hij rijdt heerlijk, kan tegen een stootje (Dus nog steeds geen krasjes meneer nissan) en is stil van binnen (Behalve als ik de stereo aanzet).
Het enige minpunt is dat de motor toch een beetje aan de zwakke kant is voor deze auto. Maar goed, het budget hield op.
Zij rijdt heerlijk, je kunt er echt geweldig mee cruisen over de snelweg. En als je dan sportief een bocht wil pakken, dan vindt zij dat ook geen probleem. Verder is en blijft het een plaatje om te zien.
Ik kan het Pro-line pakket echt aanraden. De bijgeleverde stereo is echt perfect, 9 boxen en een subwoofer wat wil je nog meer. Ook de andere opties van dit pakket zijn echt hun geld dubbel en dwars waard.
Als laatste extra optie heb ik de automatisch opengaande kofferbak deksel gekozen. Dit is echt ideaal. Draag je in je ene hand een kind, en in je andere een zware boodschappen tas. Dan is een druk op het knopje voldoende om de kofferbak te ontgrendelen en open te laten gaan.
Een PDC sensor ging defect en is vervangen.