Audi A3 1.2 TFSI Attraction (2011)
Uitvoering | A3 1.2 TFSI Attraction |
Bouwjaar | 2011 |
Jaar van aanschaf | 2011 |
onderste uit de kan
werkzaam in de personeelsbemiddeling heb ik de mogelijkheid om regelmatig te wisselen van lease-auto. Rijdende in een huur-golf VI met 20% bijtelling had ik niet te klagen maar conform bedrijfsbeleid kreeg ik de mogelijkheid een lease-auto uit te kiezen met een lichte voorkeur voor een VAG auto vanuit directie. Dit is niet de eerste keer dat ik een nieuwe auto uit mocht zoeken dus voor mijzelf de volgende prioriteiten gesteld; 1. weinig bijtelling 2. snel rijden. en 3. een gave (repre) auto. De stoute schoenen aan getrokken en begonnen met de VAG bedrijven uit mijn omgeving te benaderen waarbij ik bij de de vierde (Wittebrug in Den Haag) de mogelijkheid kreeg een nieuwe a3 uit de showroom aan te schaffen met een herwaardering. Nu komt de grote grap, deze herwaardering wordt ook fiscaal op het kenteken meegenomen! De opties stonden mij aan (middenarmsteun, zilvere lak, velgen, clima, lederen stuur, 1.2 motor. etc.) en de leasemaatschappij was verbaasd verrast dat deze auto in het leasebudget viel. Verder nog een after-market pioneer navigatie met de leasemaatschappij uitonderhandeld en afgelopen woensdag heb ik de auto keurig opgeleverd gekregen. Na meerdere audi's gereden te hebben en wetende dat eigenlijk elke nieuwe auto goed rijdt kan ik niet stoppen met glimlachen wetende dat ik de komende 3 jaar minder bijtelling betaal als mijn collega in een Toyota Prius en toch naar mijn mening een volle gave auto rijdt