Alfa Romeo Stelvio 2.9 V6 AWD Quadrifoglio (2018) #5
| Versnellingen | 8, Sequentiële Automaat |
| Bouwjaar | 2018 |
| Jaar van aanschaf | 2018 |
| KM-stand laatst | 120.000 km |
'A car you learn to love, easily and fast'
Na ruim 7,5 jaar eigenaarschap en dagelijks gebruik kan ik de vergelijking volledig onderschrijven die ik ooit van iemand heb gehoord: de Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio is als een beeldschone, intelligente, sportieve en welbespraakte jonge vrouw die door iedereen wordt begeerd met slechts 1 nadeel …. ze kan niet koken ! Met dat laatste, zal je snel merken, neemt een ieder met het grootst mogelijke genoegen op de koop toe. De aanschafprijs is zeker niet voor een ieder weggelegd, het gemiddeld brandstofverbruik is met 1 op 7,3 nogal fors, het ‘intelligent battery management systeem’ is verre van intelligent, zeg maar tegen het lachwekkende aan, de oplossingsgerichtheid van Alfa Romeo bij ‘ontwerp foutjes’ ontbreekt volledig en bestelde onderdelen anders dan die benodigd zijn bij periodieke beurten moeten uit een ander melkwegstelsel komen, de tijd in aanmerking genomen dat je op de levering ervan moet gaan zitten wachten…… bent u er nog? …… als iemand dit alles op de koop toe neemt dan moet het toch een geweldige auto zijn om in te rijden? …. en dat is het ook. Dit is mij eerste AR en heb in het begin nooit begrepen dat de fervente AR rijders die er inmiddels al meerdere in eigendom hadden gehad mijn klaagzang in het begin van mijn eigendomsperiode altijd afdeden met een soort van opmerking dat ‘de auto er toch niets aan kon doen’ ???? Het bleek het AR virus te zijn waar ze mee besmet waren… en het bleek uiteindelijk uiterst besmettelijk te zijn…
Ontdek deze occasions: had je ze al gezien?

Alfa Romeo Stelvio 2.0 T AWD Super Veloce Interieur NL-Auto + Afneembare Trekhaak!
- 2018

Alfa Romeo Stelvio 2.0 T AWD 310PK Veloce | Carplay | Customized | Schuifdak | Cognac Leer | Squadra
- 2019

Alfa Romeo Stelvio 2.0 T AWD Veloce.st. | 310PK | All-Black | Sportped. | Memory | Camera | Stoelverw.
- 2018