Toyota Corolla Cross private lease. Vanaf €315,- p.m.

Een nieuwe Toyota rijden is natuurlijk fijn, maar de prijs van een volledig nieuwe auto is lang niet voor iedereen op te hoesten. Wie graag een nieuwe Toyota rijdt, maar niet in staat is om in een keer het complete bedrag neer te leggen, of graag gewoon een vast bedrag per maand aan de auto wil uitgeven, zou eens naar Toyota private lease moeten kijken. Toyota biedt een behoorlijk breed programma, waarbij er voor elke automobilist wel een geschikt model tussen zit. Of het nou gaat om een kleine stadsauto of een grote hybride SUV, Toyota heeft het.

Toyota is de grootste autofabrikant ter wereld

Het Japanse Toyota is opgericht in 1937 en sindsdien uitgegroeid tot het grootste automerk ter wereld. Het merk staat bekend om zijn betrouwbare auto's, die gericht zijn op dagelijks gebruik en over het algemeen ruimte hebben voor een compleet gezin. Toyota is een van die Japanse merken die een enorme impact hebben gemaakt op de Europese automarkt en hier min of meer het complete continent hebben veroverd. Het aanbod van Toyota is dermate ruim, dat eigenlijk iedereen wel iets van zijn gading kan vinden. Dit geldt ook voor het aanbod aan auto's die voor Toyota private lease in aanmerking komen.

Wat is private lease?

Bij een private lease Toyota, koop je de auto niet maar ga je een contract aan met de dealer. De leaseconstructie is vergelijkbaar met een leaseconstructie zoals bedrijven die aangaan voor hun werknemers; de dealer ontvangt een vast bedrag per maand en in ruil daarvoor wordt een auto geleverd, waarvan het onderhoud bij de prijs in zit. De enige kosten die je bovenop de maandelijkse betalingen maakt, zijn die voor brandstof. Private lease contracten hebben vaak wel bepaalde restricties op het aantal kilometers per jaar; hoe meer je rijdt, hoe meer je per maand betaalt.

Voordelen van Toyota private lease

  • Je stapt in een hagelnieuwe auto
  • De auto staat op jouw naam
  • Alle kosten zijn gedekt, behalve die voor brandstof
  • Geen zorgen over onverwachte onderhoudskosten

Nadelen van Toyota private lease

  • De auto is nog altijd van de dealer
  • Je bent beperkt in het aantal kilometers dat je per jaar kunt rijden
  • De brandstofkosten blijven wel voor eigen rekening

Bij Toyota private lease kan je kiezen uit veel modellen

De grootste autofabrikant heeft natuurlijk flink wat modellen in het assortiment en voor Toyota private lease is dan ook voor bijna iedereen wel wat wils. Van de kleinste hatchbacks tot de grootste SUV's, en van benzine of diesel tot hybride, Toyota private lease biedt het allemaal. Momenteel heeft Toyota de volgende modellen in de private lease:

Kosten Toyota private lease

De kosten van een Toyota private lease-contract hangen af van meerdere factoren. Allereerst is er natuurlijk het model auto dat je kiest; een goedkoper model zal per maand minder kosten dan een duurder model en meestal hangen die prijzen ook samen met de grootte van de auto. Grote auto's zijn vaak duurder dan kleine auto's. Ten tweede is er de vraag welke opties je op de auto wilt. Hoe meer opties, hoe duurder het contract. Als derde punt is er de vraag van de looptijd van het contract. Is die slechts een jaar, dan zal je aanzienlijk meer betalen per maand dan als je jezelf bijvoorbeeld vijf jaar verbindt. Immers; een dealer is bij een vijfjarig contract veel langer verzekerd van jouw betalingen. Als laatste - en zeker niet onbelangrijkste - factor, is er de hoeveelheid kilometers die je per jaar rijdt. Rijd je veel kilometers, dan schrijft de auto sneller af en deze afschrijving zal gecompenseerd worden in het maandbedrag.