Zo zien 159 en Brera er van binnen uit

Zo zien 159 en Brera er van binnen uit
Zo zien 159 en Brera er van binnen uitZo zien 159 en Brera er van binnen uitZo zien 159 en Brera er van binnen uitZo zien 159 en Brera er van binnen uitZo zien 159 en Brera er van binnen uitZo zien 159 en Brera er van binnen uitZo zien 159 en Brera er van binnen uit
Om een interieurfoto van de Brera en 159 te kunnen maken moesten we in Genève het nodige duw- en trekwerk verrichten.
Om een interieurfoto van de Brera en 159 te kunnen maken moesten we in Genève het nodige duw- en trekwerk verrichten. En het mooie was dat de meeste aandacht van alle journalisten uitging naar de auto's, en niet naar de mooie dames rondom het Italiaanse blik.

De dashboards van de 159 en Brera lijken sterk op elkaar, een lust voor het oog. De grote snelheidsmeter en toerenteller zijn ondergebracht onder ronde overkappingen, de middenconsole staat sterk naar de bestuurder toe gedraaid. Bovenin zien we weer de drie kleine meters. Alfa gebruikt voor de 159 het nieuwe Premium platform, en dat is dus niet het Vectra-platform. Al heeft de 159 wel nagenoeg dezelfde wielbasis als het Duitse product, maar Alfa-liefhebbers kunnen dus gerust zijn.
In juli komt de 159 naar Nederland, op de Brera moeten we nog wachten tot het najaar.

PRIVATE LEASE Alfa Romeo