Win 'n vakantiebarrel: Suzuki Baleno!

Win 'n vakantiebarrel: Suzuki Baleno!
Deze keer een Japans barrel: niet kapot te krijgen dus. Tenminste, dat hopen we maar, want kakelvers is deze Suzuki Baleno niet meer. Wil jij deze zomer voor bijna niks (een sms'je kost eenmalig 35 cent) op vakantie, doe dan mee!
De auto's zijn verre van nieuw ('what you see is what you get!') maar ze rijden en hebben allemaal een geldige apk. Bovendien zijn ze door de TÜV aan een uitgebreide technische keuring onderworpen, zodat we precies weten wat eraan mankeert. Wij geven niet alleen vier auto's voor nop weg, we geven ook garantie tot aan de stoep!
 
Dit vakantiebarrel winnen? Stuur een SMS!
 
Wilt u in aanmerking komen voor deze vakantie-Baleno? Stuur dan een sms'je naar nummer 2002 met onderstaande tekst:
AUTOBARREL Suzuki (eenmalig 35 cent voor het ontvangen bericht)
 
Doe dat wel voor 18 juni a.s., want dat is de uiterste datum voor deze actie. U maakt dan kans op het winnen van de hierboven beschreven Suzuki Baleno 1.6 GLX Wagon. Na 18 juni wordt de auto door ons verloot.
De winnaar krijgt automatisch bericht. Eerder stelden wij al de Volvo 460 en Ford Mondeo als vakantiebarrels aan u voor.
Video

Lezersreacties (22) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.