Volkswagen test sportief ingestelde T-Roc

Mogelijke R-versie gesnapt

Volkswagen T-Roc R spyshots
Volkswagen T-Roc R spyshotsVolkswagen T-Roc R spyshotsVolkswagen T-Roc R spyshotsVolkswagen T-Roc R spyshotsVolkswagen T-Roc R spyshots
Volkswagen is aan het testen geslagen met een sportieve variant van de T-Roc. Naar verluidt hebben we hier te maken met een echte R-versie!

Tijdens de IAA in Frankfurt overgoot Volkswagen zijn T-Roc al met het R-Line-pakket, een set optische aanpassingen waarmee de cross-over net even sportiever voor de dag moest komen dan de varianten zonder uiterlijke opsmuk. De auto die nu door onze spionagefotograaf zijn geschoten, zou een daadwerkelijke R-versie zijn. Opvallend zijn de vier ovale uitlaateindstukken, exemplaren die ook bij het R-Line-pakket horen.

We houden nog een slag om de arm, maar mocht dit daadwerkelijk een T-Roc R zijn, dan lijkt het niet meer dan logisch dat het om een van 4Motion-aandrijving voorziene variant gaat. Of Volkswagen ook de 310 pk sterke 2.0 TSI van de Golf R in het vooronder van de R-Roc hangt, valt natuurlijk nog te bezien. Momenteel is de krachtigste T-Roc een 190 pk sterke 2.0 TSI of TDI.

PRIVATE LEASE Volkswagen T-Roc

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (26) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum