Volkswagen SpaceFox in nieuw jasje gestoken

Volkswagen Spacefox
Het was te verwachten; in augustus zagen we de nieuwe Volkswagen Fox voor het eerst, nu is de SpaceFox op het internet verschenen. Net als zijn kleinere broertje is de SpaceFox niet voor ons, maar voor Brazilië. Maar of dat nou zo erg is ...

Hier is-ie alweer drie jaar uit de showroom verdwenen, maar aan de andere kant van de wereld evolueert de Fox vrolijk door. In Brazilië hadden ze voorheen al de SpaceFox, een Fox Variant als het ware, dus met de komst van de nieuwe generatie van de Fox was een nieuwe SpaceFox te verwachten.

De nieuwe SpaceFox krijgt ook direct gezelschap van zijn avontuurlijke broertje, de SpaceCross, die ook in een nieuw jasje is gestoken. De Fox sluit nu qua designtaal beter aan bij alle andere Volkswagens. Net als de vorige generatie oogt de auto bijna net zo hoog als-ie lang is, daar moet je van houden. De auto's komen met twee versies van een 1,6-liter krachtbron, die zowel op benzine als op ethanol loopt. Eén met 104 pk en één met 120 pk vermogen.

Lezersreacties (40) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.