Prikkels: Volkswagen Fox Pepper Concept

Volkswagen Fox Pepper Concept
In augustus hadden we de vernieuwde Volkswagen Fox in de categorie 'weinig relevant, toch interessant' in de schijnwerpers staan. Vandaag keert het Braziliaanse kleintje terug, en wel als een heuse Pepper Concept.

Eind deze maand slingert de São Paulo Motor Show z'n poorten open, en Volkswagen zal er deze Fox Pepper parkeren. We zien een Red Tornado gespoten Fox met gewijzigd bumperwerk onder aan z'n snoet en rondom vinden we wat zwart plakplastic. De reguliere grille heeft het veld moeten ruimen ten gunste van een exemplaar met honingraatpatroon. Verder zien we 15-inch-lichtmetaal en een zwart gespoten dakje.

Volgens Volkswagen is het interieur voorzien van stoelen die bekleed zijn met twee kleuren leer. De luchtroosters krijgen een lik rode verf en uiteraard zullen her en der wat Pepper-badges geplakt zijn.

De Pepper Concept is natuurlijk niet puur een studiemodel voor een nieuwe, mogelijk gelimiteerde speciale uitvoering. De showauto moet de recent opgefriste Fox extra onder de aandacht brengen. Dat ook de Pepper Concept is uitgerust met de nieuwe, 120 pk sterke 1,6- liter viercilinder - die zowel benzine als ethanol lust - benadrukt welke rol hij heeft.

Lezersreacties (38) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.