Volkswagen schaaft Scirocco bij

Volkswagen Scirocco spyshots
Volkswagen Scirocco spyshotsVolkswagen Scirocco spyshotsVolkswagen Scirocco spyshotsVolkswagen Scirocco spyshotsVolkswagen Scirocco spyshots
De Volkswagen Scirocco mag dan bij ons uit de prijslijst zijn verdwenen, dat weerhoudt de Duitsers niet om een gefacelifte versie klaar te stomen.

Dit zijn de eerste spionagebeelden van de gefacelifte Volkswagen Scirocco, die sinds 2008 op de markt is en eind vorig jaar uit de Nederlandse prijslijst verdween. Aan de achterkant verandert zo te zien niets, anders had Volkswagen daar ook wel camouflagemateriaal aangebracht. Het front daarentegen zit flink ingepakt, waardoor we nog weinig zinnigs kunnen zeggen over de eventuele aanpassingen. Reken op een iets strakker lijnenspel, in lijn met de rest van het VW-gamma.

De Scirocco verdween bij ons van de markt vanwege de prijsstelling en het feit dat wagenparkbeheerders niet stonden te juichen om de coupé in het assortiment op te nemen. De Nederlandse importeur weet op dit moment nog niet of het de gefacelifte Scirocco weer in genade aannemt of dat-ie wederom aan onze neuzen voorbij gaat. We verwachten 'm in ieder geval aan te treffen op de beurs van Genève in maart, waar de Scirocco vermoedelijk z'n publieksdebuut maakt.

Lezersreacties (90) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.