Volkswagen ID4 en ID5 krijgen nieuwe uitvoering

Welkom Pro Business

Volkswagen ID4 en ID5
Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5Volkswagen ID4 en ID5

Volkswagen introduceert nieuwe uitvoeringen voor zowel de ID4 als ID5. De elektrische modellen zijn er vanaf nu ook als Pro Business.

De Volkswagen ID4 en ID5 krijgen er een nieuwe uitvoering bij. De elektrische SUV's waren al leverbaar in smaken als Pro en GTX (ID4 en ID5) en zijn er nu ook als Pro Business.

De Pro Business-uitvoeringen staan iets boven de Pro-versies. Ze zijn weliswaar iets duurder, maar bieden meer. Zo heeft de Pro Business ten opzichte van de Pro extraatjes als het uitgebreide Discover Pro-infotainmentsysteem, een beter audiosysteem, een inductielader, over twee zones gescheiden klimaatregeling, verwarmbare voorstoelen en een met leer bekleed stuurwiel. Ook horen een achteruitrijcamera, Keyless Acces, Park Assist Plus, een zwart dak en zilverkleurige accenten bij het Pro Business-feestje.

De Volkswagens ID4 en ID5 Pro Business hebben altijd de 77-kWh accu en zijn verkrijgbaar met de de 174 pk of 204 pk sterke elektromotor op de achteras. De Volkswagen ID4 Pro Business met 77-kWh accu en 174-pk elektromotor kost €51.990. De ID5 kost in dezelfde configuratie €53.990.

PRIVATE LEASE Volkswagen ID4

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (99) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum