'Volgende Dacia Logan MCV in Genève'

Dacia Logan MCV
Op de Autosalon van Genève worden natuurlijk de nodige exotische hapjes gepresenteerd. Dat betekent niet dat de meer down-to-earth auto's schitteren in afwezigheid. Dacia zal er namelijk zijn nieuwe Logan MCV uit de doeken doen.

Bij ons in Nederland staat de Dacia Logan MCV sinds kort niet meer in de prijslijst. Toch heeft het model het merk meer goed dan slecht gedaan, met name in zijn eerste jaar wist de praktische Roemeen-met-Frans-DNA behoorlijk wat kopers te vinden.

Op zijn Duitse Facebookpagina kondigde Dacia onlangs de komst aan van twee primeurs voor de Autosalon van Genève. De Nederlandse importeur weet ons te melden dat een compleet nieuwe Logan MCV één van de twee paradepaartjes is. Bovendien krijgen ook wij hem hier gewoon weer op de weg te zien. Het andere exemplaar is een model dat niet hier gevoerd gaat worden. Naar verluidt gaat het hier om een Duster met een nieuwe neus of een pick-up uitvoering van de Logan.

We verwachten het front van de Sandero (foto 2) terug te vinden op de nieuwe Logan MCV, waarvan de afkorting overigens staat voor Multi Convivial Vehicle. Naar het ontwerp van de achterzijde kunnen we alleen nog gissen. Een definitieve introductiedatum alsmede informatie over de prijsstelling zijn nog onbekend.

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (19) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum