Vernieuwde Volvo XC40 nu al vanuit alle hoeken

Geleend van de C40

Volvo XC40 Recharge facelift
Volvo XC40 Recharge faceliftVolvo XC40 Recharge faceliftVolvo XC40 Recharge faceliftVolvo XC40 Recharge faceliftVolvo XC40 Recharge faceliftVolvo XC40 Recharge faceliftVolvo XC40 faceliftVolvo XC40 faceliftVolvo XC40 faceliftVolvo XC40 facelift

De elektrische Volvo XC40 Recharge is niet aan te slepen en dus is het extra groot nieuws dat we je de gefacelifte XC40 nu al vanuit alle hoeken kunnen laten zien. AutoWeek toont je de vernieuwde XC40 én de aangescherpte XC40 Recharge niet alleen vanbuiten, maar ook vanbinnen.

Volvo's kleinste SUV is inmiddels zo'n vier jaar oud en dat betekent dat het tijd is voor een facelift. Lang hoef je op de gefacelifte Volvo XC40 niet te wachten, AutoWeek kan je de vernieuwde SUV namelijk al uitgebreid laten zien. We hebben niet alleen beeld van de 'conventionele' XC40 (foto's 8 t/m 11), maar ook van de herziene elektrische XC40 Recharge.

Volvo C40

Volvo C40

Eerlijk is eerlijk: de gefacelifte Volvo XC40 is redelijk voorspelbaar. In de vorm van de alleen als elektrische Recharge leverbare C40 gaf Volvo de XC40 begin dit jaar namelijk een broertje, die opvallend genoeg een eigen neusje kreeg. Dat C40-front is nu vakkundig overgeheveld naar de Volvo XC40. De gefacelifte XC40 krijgt dezelfde taps toelopende koplampen met aangepaste 'Thor-hamers' erin.

Volvo XC40 P8

Volvo XC40 Recharge (Pre-facelift)

Dat is niet het enige uiterlijke nieuws. Zo krijgt de XC40 Recharge een nieuwe grille waarin het 'dichte' deel strakker oogt doordat het niet meer verzonken ligt. Lager op het front vinden we een geheel nieuwe voorbumper die in lijn is met de exemplaren die Volvo op zijn andere modellen schroeft. Ogenschijnlijk blijft de achterkant van de XC40 ongewijzigd. De voorkant van de niet-elektrische XC40's volgt dat van de elektrische variant, met behoudt van de eigen grilles. Ook het interieur van de Volvo XC40 blijft op het oog ongewijzigd.

Waarschijnlijk duurt het niet lang meer voordat Volvo de gefacelifte XC40 zelf presenteert. Houd AutoWeek de komende tijd dan ook extra goed in de gaten!

PRIVATE LEASE Volvo XC40

Gerelateerde forum topics

Lezersreacties (63) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.

Praat verder op het forum