Vernieuwde Toyota Tacoma naar Chicago

Nieuw front in beeld

Toyota Tacoma teaser

Toyota laat vandaag een afbeelding zien waarop een stukje van de vernieuwde Tacoma is te zien.

Toyota's huidige generatie Tacoma werd in 2015 aan het daglicht voorgesteld (foto 2 en 3) en Toyota laat weten dat het tijdens de Chicago Auto Show, die op 7 februari zijn poorten opent, een gefacelifte versie presenteert. De Tacoma, in feite de kleinere broer van de Tundra, krijgt zo te zien nieuwe koplampen en een aangepaste, bredere grille. Zeer waarschijnlijk wordt ook het bumperwerk vernieuwd, maar daarvan is op deze enige afbeelding die Toyota heeft vrijgegeven nog niets te zien.

De Toyota Tacoma is in de Verenigde Staten uiterst succesvol. De pick-up ging er vorig jaar zo'n 245.000 keer over de spreekwoordelijke toonbank, bijna 25 procent vaker dan in het jaar ervoor. We verwachten geen ingrijpende technische wijzigingen. Reken dus andermaal op de aanwezigheid van een 2,7-liter grote viercilinder benzinemotor en een 3,5-liter groot exemplaar met zes cilinders.

PRIVATE LEASE Toyota

Lezersreacties (2) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kun je er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.