Verjongingskuur voor Lada

Lada Niva MTV
Lada is een samenwerking aangegaan met muziekzender MTV. Op de zender gaat een commercial lopen voor de Niva en bovendien is MTV met 3 'gepimpte' Niva's verschillende festivals aanwezig.
Lada is een samenwerking aangegaan met muziekzender MTV. Op de zender gaat een commercial lopen voor de Niva en bovendien is MTV met 3 'gepimpte' Niva's verschillende festivals aanwezig. Op de muziekzender MTV loopt sinds kort een reclame voor de aloude Lada Niva. Het Russische merk wil hiermee de uit 1976 stammende terreinauto bij de jeugd onder de aandacht brengen. De samenwerking met de muziekzender gaat verder: 3 MTV-Deejay's rijden in een geheel naar eigen smaak aangepaste Niva diverse festivals langs.
Lada-directeur Roelof Noordman: "Lada werd en wordt door sommigen geassocieerd met technologie uit het koude en verre Rusland, maar jongeren zijn niet erfelijk belast. Vooral de robuustheid en de duurzaamheid en goede prijs/ kwaliteitverhouding moeten nieuwe klanten aanspreken."

Lezersreacties (1) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.