Update voor Peugeot 308

Gelekte foto's wijzen op kleine wijzigingen

Peugeot 308
Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308Peugeot 308
Peugeot heeft een facelift voor de 308 op stapel staan. Eerder dan door door de fabrikant gepland, is de auto nu op internet verschenen.

Op het Franse Worldscoop zijn foto's opgedoken die computertekeningen van de vernieuwde Peugeot 308 lijken te zijn. De huidige 308 werd in 2013 aan de wereld voorgesteld en lijkt spoedig onder het mes te gaan. Eerdere spionagefoto's wezen al in die richting.

Eerlijk is eerlijk, je moet een getraind oog hebben om de verschillen met de huidige 308 te kunnen zien. De grille is van vorm veranderd en heeft een andere invulling. Het Peugeot-logo op de motorkap is naar de grille verhuisd en de horizontale lamellen hebben plaatsgemaakt voor een grover gaaswerk. Verder lijken de koplampunits opnieuw te zijn ingedeeld. De ledlampjes in de koplampen zijn vervangen door een strakkere led-lijn en ook de voorbumper lijkt vervangen te zijn door een ander exemplaar met nieuwe mistlampen. De achterlichtunits zijn opgefrist, deze hebben een nieuwe indeling.

In het interieur lijken de wijzigingen nog kleiner. Opvallend detail is het gegeven dat we de vernieuwde i-Cockpit, die we kennen van de 3008 en 5008, niet terugvinden in de aangescherpte C-segmenter. Een officiële onthulling verwachten we later dit jaar.

PRIVATE LEASE Peugeot 308

Gerelateerde forumtopics

Lezersreacties (18) (gesloten)

Maak melding van misbruik

Let op! Deze functie is niet bedoeld om zelf een commentaar toe te voegen. Optioneel kunt u er een opmerking bij plaatsen.

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens of e-mail ons.

Reactie verwijderen

Weet je het zeker dat je dit bericht wilt verwijderen?

Er is iets mis gegaan. Probeer het later nog eens

De discussie is gesloten.
Reageren is niet meer mogelijk.